Wij ontwikkelen trainingen waarin uw medewerkers binnen uw organisatie een brug slaan tussen begrijpen en doen en verantwoording nemen. Elk bedrijf wil enthousiaste medewerkers die zich voor 100% inzetten voor uw organisatie en in goed teamverband uw bedrijf tot grote hoogtes brengt. Een mooi streven maar de realiteit is vaak anders…

De basis hiervan ligt in de motivatie van de medewerker.  Een gemotiveerde medewerker is waardevol voor zichzelf en voor de organisatie. Het resultaat is dat hij/zij verantwoording neemt voor zijn/haar eigen gedrag en zich bewust is van het effect daarvan op anderen. Er ontstaat een teamverband dat gebaseerd is op respect dus ook respect heeft voor uw organisatie.

Er wordt goed geluisterd naar u en uw team waardoor er voeling ontstaat met uw organisatie. Waar staat u nu met uw bedrijf en waar wilt u naartoe in de toekomst?

U mag eerlijkheid en transparantie in onze feedback verwachten. Er wordt een plan van aanpak gemaakt voor uw bedrijf…op maat. Waarom? Elk bedrijf is anders. Elke vraagsteller ook.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Zie ook www.overdijkbreeuwsma.nl