A.S. te L

“Op het moment dat ik Mart Overdijk leerde kennen, was ik al meer dan een jaar werkeloos. Niet alleen de werkeloosheid maar ook privéproblemen zorgden ervoor dat ik het allemaal niet meer zag zitten en niet wist waar ik moest beginnen voor een oplossing.

Mart heeft vanaf één orde in de chaos gebracht en door persoonlijke gesprekken heeft ze me ge-coached en energie gegeven! Dit om vanuit mezelf mijn problemen aan te kunnen pakken. Haar hulp was daarbij onmisbaar en dankzij haar heb ik inmiddels mijn leven weer op de rit. Na 2 maanden heb ik werk gevonden en ook privé is alles opgelost.”

A.S. te L

Steven Wytema

“Om mijn bedrijf een boost te geven wilde ik enkele dingen bespreken waar ik tegenaan liep in mijn persoonlijke ontwikkeling. Bij Mart is dit bij uitstek gelukt. Zij weet uitstekend te balanceren op het raakvlak tussen privé en werk, ze komt dichtbij maar houdt genoeg afstand en bovenal zorgt ze er altijd voor dat de sfeer goed blijft. Bij Mart voel je je direct welkom en tegelijk zorgt ze voor professionele en persoonlijke aandacht.”

Steven Wytema

Wesley Smeier

“Ik heb destijds contact opgenomen met Mart Overdijk in het kader van mijn persoonlijke ontwikkeling. Bij een eerste intake was er een klik, ook vanwege de directe manier van communiceren. Ze heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf en in mijn handelen. Daarnaast heeft zij mij goed begeleid in de rumoerige tijd die ik privé heb doorstaan. Ik kon altijd bij haar terecht, ook buiten de ‘gemaakte afspraken’. Het resultaat is dat ik in mijn persoonlijke ontwikkeling ben gegroeid en mijn ambities met nieuwe energie kan gaan verwezenlijken. Ik heb veel aan haar coaching gehad en kan haar zeker aanbevelen.”

Wesley Smeier

Henny Wellinghoff

“Tijdens mijn coachingsgesprekken heb ik Mart leren kennen als een warme, empathische vrouw met veel aandacht voor een ander. Tijdens het traject staat ze naast je en zorgt ze ervoor dat je zelf een veranderproces in gang zet op de punten waar jij dat nodig hebt. Ze leert je naar jezelf te kijken (soms confronterend!) en te ontdekken wie je wilt zijn. Mart maakt heel goed de vertaling naar jouw persoonlijke situatie. Door haar openheid en humor ontstaat er een fijne sfeer waarin je op alle fronten jezelf kan en mag zijn. Mart is een echte professional!”

Henny Wellinghoff

Dionne van Kessel

“Coaching van Mart heb ik ervaren als warm, duidelijk en oprecht. Ze staat een tijdje naast je zonder veroordelend te zijn. Veel inzichten en handvatten gekregen, zowel privé als zakelijk als zowel in de balans tussen beiden.”

Dionne van Kessel

Rob Dekkers

“Een coachingtraject met Mart is hard werken, zeker niet vrijblijvend. In eerste instantie stelt zij samen met de cliënt vast of de te realiseren doelstellingen voldoende eenduidig zijn. Op die doelstellingen wordt vervolgens voortduren gekoerst. Mart geeft én eist commitment en inzet. Dit alles wel in een heel prettige sfeer, waarbij ook ruimte is voor ‘praatjes aan de zijlijn’. Ben je gemotiveerd, ga dat absoluut in zee met Mart. Zij heeft mij de richtingen aangewezen en het gereedschap aangereikt waar ik naar op zoek was”.

Rob Dekkers

Monique van Bemmelen

“Mart heb ik leren kennen als een warme, liefdevolle vrouw met een passie voor haar vak. Zowel op privé als zakelijk vlak heb ik veel van haar geleerd, waarmee ik nu de persoon ben die ik wil zijn. De manier van werken, het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en vooral het goed luisteren, zorgen ervoor dat je jezelf op je gemak en vertrouwd voelt bij haar. Om tot de kern te komen, wordt geregeld een spiegel voorgehouden. Dit gebeurt op een prettige manier en altijd met het doel om te groeien in het proces ziedat je er sterker van wordt.”

Monique van Bemmelen

David Vrolijk

“Ik kende Mart al van enkele trainingen bij mijn werkgever. Toen bleek dat ik wat extra mentale ondersteuning nodig had, kon ik via mijn werkgever bij Mart terecht. Dat beviel erg goed. In een veilige omgeving hebben we uitvoerig gesproken over mij en de hobbels die ik momenteel in mijn leven ervaar. Ze brengt je eigen ‘ik’ weer in contact met jezelf. Ik heb erg veel aan haar gehad en zal waarschijnlijk anders in het leven staan.”

David Vrolijk

Frans Houtkamp

“Ik heb Mart als coach en trainer in mijn bedrijf leren kennen als iemand die heel goed kan luisteren en spiegelen. Haar aanpak is maatwerk, toegesneden op de organisatie of de persoon, wordt door alle betrokkenen als uiterst plezierig ervaren en vindt plaats in een veilige setting. Het resultaat wordt altijd geëvalueerd waarbij de vertrouwelijkheid uiteraard voorop staat. Ik kan haar aanpak dan ook van harte aanbevelen!”

Frans Houtkamp

Saskia van Wissen

“Mart is een coach waarmee je fijn kan samenwerken. Ze is betrokken, empathisch en weet de zaken op de juiste manier in te schatten. Ik heb Mart leren kennen als een lieve en warme vrouw met oog voor degene die zij coacht.”

Saskia van Wissen